17 Kasım 2009 Salı

ETİ Çocuk Vapuru karaya çıkıyor

Gönderen Zeynep zaman: 01:47

ETİ Çocuk Vapuru'na misafir olan çocukların eserlerinden oluşan ETİ Çocuk Vapuru Sergisi, 9 Kasım-21 Şubat tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehirli ziyaretçileriyle buluşacak.


Sergi ilk olarak, 9 Kasım-13 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul'daki alışveriş merkezleri, Cevahir, Carousel, İstinye Park ve Akmerkez'de olacak. ETİ'nin sosyal sorumluluk bilinci ile hayata geçirdiği, çocukların hayatları boyunca kendilerine rehber olacak bilgiler kazanmalarını ve sanatsal becerilerini geliştirmelerini amaçlayan ETİ Çocuk Vapuru, konuk ettiği çocuklara, eğitici ve eğlenceli atölye çalışmalarına katılma fırsatı sundu. Oldukça keyifli geçen iki haftanın ardından ortaya çıkan birbirinden güzel eserler, ETİ Çocuk Vapuru Sergisi'nde yer alacak. Sergi sayesinde kısıtlı imkanlara sahip çocuklarımıza olanak sağlandığında neler yapabilecekleri gözler önüne serilmiş olacak.
Türkiye'nin 5 büyük ilinde 10 farklı alışveriş merkezinde yer alacak ETİ Çocuk Vapuru Sergisi'nde, çocukların İstanbul Boğazı'nı resmettikleri cam boyama eserleri, gazete kağıdı, tel, bant ve renkli özel hamurlarla hayallerindeki oyuncağa şekil verdikleri oyuncak heykeller, renkli köpüklerden yaptıkları kol kuklalar ile ETİ ambalajları ve pet şişelerden yaptıkları geri dönüşümlü dev heykeller sergilenecek...


Keşke aynı uygulama çanakkaledede olsaydı çok güzel bir faailiyet olmuş bence...

0 yorum:

 

GÜNLÜĞÜM Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review