12 Temmuz 2010 Pazartesi

ZONGULDAK HEDİYELERİMİZ

Gönderen Zeynep zaman: 14:46 2 yorum
Karşı komşum Yasemin memleketi Zonguldak'a gitmişti. Cumartesi günü akşam üzeri döndüler iyiki döndüler yoksa ben artık patlayacaktım yalnızlıktan. Gece kahve içmeleri güzel oluyormuş yokluğunda bunu çok iyi anladım. Gerçi yasemin birazda delidir 2/3 ay gelmez diye korktum ama allah şükürler olsun zamanında döndü...
Tabiki oralarda da kızımı unutmamış ve ona ciciler getirmiş...
Yaseminde bende birazcık toka delisiyiz. Bir yerde toka görmeyelim sanki evde hiç yokmuş gibi davranırız. Yasemin tabiki yine aynı modta çocukların hiç tokası yok ya toplamış gelmiş... Bide güzel kalmamış oyüzden fazla alamamış:):):):)

Yaseminin evdekileri ve bizimkileri toplasak kesin küçük bi tokacı dükkanı kurarız..

Yaseminin ablası okullar açılıyo diye eylül gibi daha güzelleri geliyo şimdi adamlar ellerinde kalanları satıyo demiş bizim delide hemen aaa eylülde gelebilirim nasılsa ozaman alırım moduna girmiş... Şimdi eylülü bekliyoruz değişik tokalar için :):):)
Dükkan açmaya kesin kararlıyız galiba :):):)



1 paket daha vardı hello kity li onları sabah kreşe giderken taktık kuzumun başında şimdi uyuduğu için onları fotoya dahil edemedim..

HAFTA SONU...

Gönderen Zeynep zaman: 14:31 2 yorum
Hafta sonu süper geçti.. Çünkü arkadaşım özge bize geldi.. İşyerindekilere haftasonu misafirim var arkadaşım gelecek dedim. Tabiki aaaa ne güzel arkadaşın okuldanmı falan soruları ile karşılaştım. Hayır kampanya arkadaşım dediğimde millet bana deli gibi bakıyordu. Nasıl tanıştın...açıkçası hatırlamıyorum bile sadece kızıma blog hazırlarken pekişti galiba arkadaşlığımız diye düşünüyorum. Bi baktım arkasından dert yoldaşım gibi oldu.. Bütün dertlerimizi paylaşır olduk.. Tüm gün msn den görüşen iki deli olduk. Msn harici olan biten herşeyi ertesi gün birbirimize anlatır olduk.

Birbirimizde telefonlarımız olmasına rağmen mesajlaşmamıza rağmen bize geldikleri güne kadar hiç telefonda dahi sesini duymadığım bi arkadaşım vardı. Sanki arayıp sesini duysam aramızdaki arkadaşlık büyüsü bozulacak gibiydi..Oyüzden hiç arayamamaıştım...

Sabah kalktığımda neredesiniz diye aradım ve ilk sesini ozaman duydum ama hiç yabancı değildi yıllardır tanıdığım biriydi sanki..

O kadar samimi hissediyordumki kendisini evime ilk gelmesine rağmen utanmadan eşofmanla karşılaya bildim.. Bi baktımki oda eşofmanlarla gelmiş:):):)

Balkonda güzel bi kahvaltıdan sonra kahveleri içip fal bakmaya koyulduk. Ne anlatabilirdiki bana herşeyimi bilen biri ne kadar inandırıcı bi fal olurdu.

2 olaya çok koptum

1 olay : Ayşe teyze (özgenin annesi) geldiklerinde eşine haber vermek için aradı biz geldik özgenin arkadaşındayız Çanakkalede dedi ve orda koptum. Amcan özgenin çorluda bi arkadaşına kahvaltıya gideceklerini sanıyormuş oysaki bizim kızlar denizi bile geçtiler...

2. olay : Yurtdışından gelen bi amcam feribotta DUR YOLCU yazısını arıyo tabiki geliboludan feribota bindiği için yazı Eceabatta olduğundan göremiyo. Nerde asker askerimi isterim ben. Orda yazı yazıyodu bak AK parti onuda kaldırtmış gibi yorumlar yapmış Özge anlattıkça ben koptum zaten..


Ve son olarak özgenin kızıma getirdiği ciciler banada getirmiş çok sağolsun ama ıslak olduğu için foto çekemedim.




11 Temmuz 2010 Pazar

KIZIM EVLENİYO...

Gönderen Zeynep zaman: 06:47 3 yorum

Kızım evleniyomuş... haberim yok hemde kimle öğretmeni Gökben'in oğlu Enes abisiyle. Anne ben evlenicem diyo Enes abimle yavru kuzum seviyolarmış birbirlerini aşıkmışlarr.. Aşk nedir diyorum bilmiyomuş canım benim... Gökben izinde olduğu için Enes abiside kreşe gelmedi 1 hafta gelmesini bekledik son gün Yasemin öğretmenle Aysun öğretmen kızıma kına gecesi düzenlemiş buda kızımın süslenmiş hali....
 

GÜNLÜĞÜM Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review