12 Temmuz 2010 Pazartesi

HAFTA SONU...

Gönderen Zeynep zaman: 14:31
Hafta sonu süper geçti.. Çünkü arkadaşım özge bize geldi.. İşyerindekilere haftasonu misafirim var arkadaşım gelecek dedim. Tabiki aaaa ne güzel arkadaşın okuldanmı falan soruları ile karşılaştım. Hayır kampanya arkadaşım dediğimde millet bana deli gibi bakıyordu. Nasıl tanıştın...açıkçası hatırlamıyorum bile sadece kızıma blog hazırlarken pekişti galiba arkadaşlığımız diye düşünüyorum. Bi baktım arkasından dert yoldaşım gibi oldu.. Bütün dertlerimizi paylaşır olduk.. Tüm gün msn den görüşen iki deli olduk. Msn harici olan biten herşeyi ertesi gün birbirimize anlatır olduk.

Birbirimizde telefonlarımız olmasına rağmen mesajlaşmamıza rağmen bize geldikleri güne kadar hiç telefonda dahi sesini duymadığım bi arkadaşım vardı. Sanki arayıp sesini duysam aramızdaki arkadaşlık büyüsü bozulacak gibiydi..Oyüzden hiç arayamamaıştım...

Sabah kalktığımda neredesiniz diye aradım ve ilk sesini ozaman duydum ama hiç yabancı değildi yıllardır tanıdığım biriydi sanki..

O kadar samimi hissediyordumki kendisini evime ilk gelmesine rağmen utanmadan eşofmanla karşılaya bildim.. Bi baktımki oda eşofmanlarla gelmiş:):):)

Balkonda güzel bi kahvaltıdan sonra kahveleri içip fal bakmaya koyulduk. Ne anlatabilirdiki bana herşeyimi bilen biri ne kadar inandırıcı bi fal olurdu.

2 olaya çok koptum

1 olay : Ayşe teyze (özgenin annesi) geldiklerinde eşine haber vermek için aradı biz geldik özgenin arkadaşındayız Çanakkalede dedi ve orda koptum. Amcan özgenin çorluda bi arkadaşına kahvaltıya gideceklerini sanıyormuş oysaki bizim kızlar denizi bile geçtiler...

2. olay : Yurtdışından gelen bi amcam feribotta DUR YOLCU yazısını arıyo tabiki geliboludan feribota bindiği için yazı Eceabatta olduğundan göremiyo. Nerde asker askerimi isterim ben. Orda yazı yazıyodu bak AK parti onuda kaldırtmış gibi yorumlar yapmış Özge anlattıkça ben koptum zaten..


Ve son olarak özgenin kızıma getirdiği ciciler banada getirmiş çok sağolsun ama ıslak olduğu için foto çekemedim.




2 yorum:

zoitsa dedi ki...

güle güle kullanın canım benim:)bu sefer sıra sizde:)

aysell dedi ki...

ne güzel yaa.
buluşmanızı hayretle okudum
ve nurselle benim istanbulda tanışmam gözümde canlandı.biz annemle cafede otururken nurselle telefonda konuştuk ve geliyorum şuan dediğinde benim keskin gözlerim 300 40 metre ötede gelen nursel ve annesini hemen görmüştü elinde telefon vardı.oysa onan öncesinde resmini bile görmemiştim benim facebookum yoktu çünki.
ama insan bir araya geldiğinde aslında nette sanal ortamda olan arkadaşlıktan çok daha öte birşey paylaştıgını bir dostluk kurdugunu görebiliyormuş demi nurselcim.
ben hiç yabancılık çekmedim sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi muhabbete kalan yerden devam ettik
daha sonra aramıza karenim yani nurayımızda katıldı
biz 3lü gözümüz kimseleri görmedi.
o günü hiç unutamıyorum ruffles sayesinde ne kadar eğlenmiştik bir araya gelip ne güzel vakit geçirmiştik geri gelirken sizden ayrılmayı buraya dönmeyi hiç istemedim ama hepimiz farklı yollara koyulup evlerimize geri dönmüştük.keşke aynı şehirlerde olsakta sıksık görüşsek
annem hala seni soruyor zeynebin fotolarını gösteriyorum bende cok cok cokk öpüyorum canım benim

 

GÜNLÜĞÜM Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review